Jaaroverzicht 2017

Foto: De Redactie

Met dagelijks veel bezoekers op de website, Facebook en Twitter volgers, de steun van adverteerders sluit de digitale krant uit de gemeente Groningen het jaar 2017 af met een jaaroverzicht van een selectie van veel gelezen berichten.

Het jaar 2017 kende hoogte- en dieptepunten. Van aardbevingen tot code geel, het afbranden van het Holland Casino, maar ook veel bijzondere mooie evenementen.

Januari

Februari

Maart

Tocht om de Noord

April

Mei

Juni

Juli

Augustus

September

Oktober

November

December

Ondernemer in het zonnetje

Voor het eerst dit jaar startte Groningen.nieuws.nl de facebookactie ‘Ondernemer in het zonnetje’ met als doel lokale ondernemers in de stad als provincie Groningen een handje te helpen. De actie begon op dinsdag 26 september waarbij iedereen bijvoorbeeld zijn of haar favoriete werkgever, lievelingswinkel of favoriete restaurant kon noemen tot en met maandag 2 oktober. Het aantal reacties was dusdanig overweldigend dat de redactie besloot twee ondernemers in het te zetten.

Voor 2017 waren dit Bert Kruise, meer dan uw glazenwasser en Yentl Westerbaan van gezonder-nederland.nl

2018

Natuurlijk is er veel meer nieuws langs gekomen in 2017 en hopen wij u ook in het jaar 2018 opnieuw van allerlei wetenswaardigheden, evenementen en nieuws te voorzien. Wij wensen alle lezers een goede jaarwisseling en een gezond 2018 toe!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden