Veel activiteiten in de voorjaarsvakantie

Foto: De Redactie

De voorjaarsvakantie is begonnen. Er zijn allerlei leuke activiteiten in de voorjaarsvakantie. Het begint dit weekend met Tuin & Sfeer en in de vakantie Krokus Kriebels, Vrije Inloop bij VRIJDAG, verschillende activiteiten in zwembaden en ijsbanen en nog veel meer.

Tuin & Sfeer

Dit weekend vindt de 25e editie van Tuin & Sfeer plaats in MartiniPlaza. Hét tuinevenement voor het nieuwe buitenseizoen biedt onder meer inspiratietuinen, tuinlezingen, culinaire proeverij, de eetbare tuin en nog veel meer. Lees ook: Tuin & Sfeer 2017 in MartiniPlaza.

Voor meer informatie: www.tuin-sfeerbeurs.nl

Krokus Kriebels in Groningen

Krokus Kriebels biedt (jeugd)theater in de voorjaarsvakantie. Het jeugdtheaterfestival vindt plaats in de Stadsschouwburg, Grand Theatre en De Oosterpoort.

Het programma biedt onder andere Snorro (8+), Ludopia (3+), Roodhapje (6+) en Onbekend Land. Krokus Kriebels is geschikt voor het hele gezin en alle leeftijden.

Het festival is van zaterdag 18 tot en met zondag 26 februari 2017

Kijk voor alle middag- en avondvoorstellingen met verschillende tijden op www.grandtheatregroningen.nl & www.de-oosterpoort.nl..

Vrije Inloop bij VRIJDAG

Op maandag-, dinsdag- en woensdagmiddag kunnen kinderen vanaf 6 jaar kennismaken met beeldende kunst, muziek en theater bij VRIJDAG. Kinderen met een Stadjerspas kunnen gratis meedoen.

Ook jongeren en volwassenen kunnen in de vakantie hun creativiteit kwijt op het doek en op het podium. Lees ook: Vrije inloop bij VRIJDAG in Voorjaarsvakantie

Kijk voor het complete aanbod van VRIJDAG voor de voorjaarsvakantie: bijvrijdag.nl/vakantie.

Voorjaarsactiviteiten in zwembaden en ijsbaan

Er zijn in de voorjaarsvakantie verschillende activiteiten georganiseerd in Zwembad de Parrel, in het Helperzwembad en in het het zwembad en ijsbaan van Sportcentrum Kardinge.

Iedere middag in de zwembaden zijn er verschillende activiteiten voor kinderen, zoals bijvoorbeeld een opblaasbaan, onderwaterbaan, Apenkooi en nog veel meer.

IJsbanen

Tijdens de vakantie wordt er ’s morgens 5-daagse spoedcursus schaatsen gegeven voor jong en oud met als afsluiting de elfstedentocht schaatsen. Opgave kan via online aanmeldformulier.

Op de overige recreatieve tijden in de ijshockeyhal zijn rekjes en sleetjes beschikbaar en is er vrij ijshockey op een gedeelte van de baan.

In het zwembad van Kardinge en in zwembad de Parrel zijn de activiteiten tussen 14.00 en 16.00 uur. In het Helperzwembad vinden ze plaats tussen 13.30 en 17.00 uur.

Kijk voor alle activiteiten en tijden: www:sport050.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen