MultiCulinair Food Festival op Bernoulliplein in Groningen

Foto: CC BY-SA 3.0/ Wikipedia Commons/ Laig

Lekker eten, drinken, live muziek en workshops is allemaal mogelijk komend Pinksterweekeinde op het Bernouilliplein. De vierde editie van het MultiCulinair Food Festival, het toegankelijke openluchtrestaurant vindt plaats van zaterdag 3 tot en met maandag 5 juni.

Het MultiCulinair Food Festival wil de liefhebber van lekker eten op laagdrempelige wijze laten proeven hoe rijk en divers de Nederlandse cultuur op culinair gebied is. De bezoeker kan genieten van verschillende en verrassende gerechtjes uit alle delen van de wereld bij 24 Foodtrucks met onder andere Surinaams, Grieks, Indisch, Amerikaans en Jamaicaans. Er zijn meer dan 75 gerechten verkrijgbaar.

Onder genot van een drankje is er livemuziek en zorgen DJ’s en bands voor een gezellige sfeer. Voor de jongste bezoekers staan er leuke workshops op het programma en is er een springkussen.

European Street Food Awards

Bezoekers kunnen van het MultiCultureel Food Festvial kunnen stemmen op hun favoriete foodtruck. De publiekswinnaar plaatst zich voor de finale van de strijd om de European Street Food Awards. Deze vindt 30 september en 1 oktober plaats in Berlijn.

De aanvangstijden:

  • Zaterdag 03-06-2017 van 12.00 uur tot 23.30 uur;
  • Zondag 04-06-2017 van 12.00 uur tot 22.00 uur;
  • Maandag 05-06-2017 van 12.00 uur tot 22.00 uur.

Meer informatie over het MultiCultureel Food Festival: www.multiculinairfestival.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden