Marco Borsato met Thuis tournee naar Groningen

Foto: Marco Borsato

Marco Borsato komt donderdag 6 april 2018 met de tournee ‘Thuis’ naar de MartiniPlaza in Groningen. De kaartverkoop start vandaag, donderdag 16 november om 10.00 uur.

Marco Borsato begint donderdag zijn tournee Thuis met een exclusief concert in Paradiso Amsterdam. De tournee wordt vervolgd met nog acht concerten in het nieuwe jaar, waaronder Groningen.

‘Thuis’

Tijdens de Thuis tournee, naar het gelijknamige album dat vanaf vrijdag 17 november verkrijgbaar is, laten Borsato en band het publiek kennis maken met nieuw werk van het album Thuis.

Op het nieuwe album staan tien liedjes die allemaal met elkaar in gesprek lijken te gaan met als onderliggend thema thuis zijn. Niet alleen in letterlijke zin. “Thuis is een begrip waarbij iedereen zijn eigen associaties heeft. Het is een state of mind, maar ’thuis’ is ook met vertrouwde vrienden samen zijn. Of een plek waar je je lekker voelt en waar je jezelf kan zijn.” aldus Borsato.

De zes eerder aangekondigde concerten waren in no time uitverkocht. Omdat de vraag zo groot bleef, zijn er nu acht shows aan de reeks toegevoegd.

De aanvang is om 20.15 uur

Voor meer informatie: martiniplaza.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen