Openingstijden supermarkten op Koningsdag 2017

Foto: CC BY-SA 3.0/Wikipedia Commons/ Onderwijsgek

Tijdens Koningsdag passen veel supermarkten hun openingstijden aan. Maar toch kunnen de oranje tompoucen en andere boodschappen nog gehaald worden bij veel winkels.

Hieronder een overzicht van geopende winkels op Koningsdag:

Jumbo

De meeste winkels van de 580 winkels van supermarktketen Jumbo zijn door heel nederland geopend op Koningsdag. De openingstijden variëren per locatie. Bijna alle Jumbo’s gaan open rond 8.00 uur en de laatste winkel sluit om 22.00 uur. Voor een overzicht van geopende jumbo winkels in jouw buurt, kijk je op deze website.

Albert Heijn

De meeste winkels van Albert Heijn zijn open op Koningsdag. Afhankelijk van lokale omstandigheden kunnen enkele van deze tijden aangepast worden. De exacte openingstijden van de dichtbijzijnde AH is hier te vinden.

Plus

Tijdens Koningsdag variëren de openingstijden per locatie. De meeste Plus winkels zijn geopend van 8.00 uur tot 18.00 uur. Kijk hier voor de exacte tijden.

Aldi

Het winkelend publiek kan tijdens Koningsdag bij alle filialen van de Aldi terecht. De openingstijden verschillen echter per winkel. Klanten kunnen voor specifieke Aldi-vestigingen de openingstijden op Koningsdag bekijken via de website.

Spar

De Spar winkels in Nederland zijn franchiseondernemingen die zelf bepalen wanneer ze open zijn tijdens de feestdagen. De winkelketen verwacht dat alle winkels open zijn op Koningsdag. Meer informatie vindt je hier.

Lidl

Dit jaar bereikt supermarkt Lidl een jubileum van twintig jaar. De Lidl is daarom gewoon geopend op Koningsdag. De openingstijden kunnen verschillen per locatie.

Coop

Het grootste deel van de in totaal 259 Coop’s die er momenteel in Nederland gevestigd zijn is geopend op Koningsdag. Voor de precieze openingstijden per locatie kun je hier kijken.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden