Openingstijden supermarkten tijdens kerst 2017

Foto: Jan Buurma

Voor veel Nederlanders staan de kerstdagen en de jaarwisseling in het teken van uitgebreid dineren en borrelen met familie en vrienden. Bij het organiseren hiervan komt veel kijken, waardoor het risico bestaat dat je een belangrijk ingrediënt vergeet.

Voor als je nog spoedboodschappen moet doen is hieronder een overzicht welke supermarkten de deuren openen tijdens kerst en wat de openingstijden zijn.

Openingstijden

Albert Heijn en AH to go

Op kerstavond openen 98 van de 882 Albert Heijn-filialen en 57 van de 78 AH to go’s tot 19.00 uur hun deuren. Op eerste kerstdag kan je voor enkele spoedboodschappen terecht bij 129 Albert Heijn-filialen en 38 AH to go’s. Op tweede kerstdag zijn er meer winkels geopend, namelijk 615 Albert Heijn-filialen en 48 AH to go’s. De openingstijden verschillen per filiaal.

Lidl

Op de dag voor kerst openen 362 van de 400 Lidl-filialen hun deuren. Op eerste kerstdag zijn dat er minder, namelijk 33. Op tweede kerstdag zijn 277 supermarkten geopend. De vestigingen hanteren allemaal hun eigen openingstijden.

Jumbo

Vanwege de kerstdrukte opent er een recordaantal van 521 winkels (van de in totaal 580 winkels) op zondag 24 december. Je kunt er van 07.00 uur tot 19.00 uur terecht voor je boodschappen. Ook de Jumbo Bezorgservice levert op zondag 24 december aan huis. Op eerste kerstdag kunnen we ‘hallo’ zeggen tegen 191 Jumbo-winkels, op tweede kerstdag tegen bijna 500. Kijk hier voor alle specifieke openingstijden per supermarkt.

Coop

De Coop in Groningen hanteert verschillende openingstijden. Op kerstavond zijn de meeste filialen geopend tot 19.00 uur. Ook zijn verschillende filialen tweede kerstdag geopend. Kijk hier voor de openingstijden.

Aldi

Voor de openingstijden per filiaal verwijst Aldi naar de filialenzoeker op hun website.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden