Wat is er te doen Tweede Paasdag?

Foto: Publiek Domein

Wat is er te doen Tweede Paasdag. Er zijn genoeg andere paasactiviteiten, van paaseieren zoeken tot braderie, behalve een bezoek brengen aan een woon- of autoboulevard.

Een aantal tips op een rijtje

 • Paasmarkt Reitdiephaven 2017
  Bezoekers kunnen Tweede Paasdag genieten van een sfeervolle en kleurrijke paasmarkt op het Winkelplein Reitdiephaven van 11.00 uur tot 18.00 uur.
 • Zeldzaam Mooi Markt op de Vismarkt in Groningen
  Struinen langs honderden kraampjes met handgemaakte producten, van houten speelgoed tot kleding tijdens de Zeldzaam Mooi Markt. Het kan op Tweede Paasdag op de Vismarkt in Groningen.
 • Ei Ei Westerkwartier: paasplezier voor iedereen
  Op deze tweede paasdag maandag vindt voor de negende keer het paasevenement ‘Ei Ei Westerkwartier’ plaats. Het Westerkwartier bruist van de activiteiten. Op diverse toeristische locaties zetten ondernemers en organisaties tussen 11.00 en 17.00 uur hun deuren wagenwijd open voor het publiek. Voor meer informatie en de activiteiten overzichtskaart: eieiwesterkwartier.nl
 • Winschoter Paasmarkt
  De Winschoter Paasmarkt is vandaag te bezoeken van de Havenkade tot aan de Renselkade. Met een braderie en een rommelmarkt en veel activiteiten voor jong en oud. Ook is er een truckrun, een oldtimershow en livemuziek.
  De markt is van 10.00 uur tot 17.00 uur.
 • Paaseieren zoeken op Landgoed Verhildersum
  De grote en de kleine paashaas hebben chocolade eieren verstopt in de tuinen en singels van Landgoed Verhildersum Leens. Alle kinderen tot en met 12 jaar zijn tussen 11 en 12 uur uitgenodigd om te komen zoeken naar de eieren.
 • Groei & Bloei op Freaylemaborg in Slochteren
  Een Tuin en Lifestyle fair wordt tweede Paasdag georganiseerd door Groei & Bloei Hoogezand-Sappemeer en omstreken én de Fraeylemaborg in Slochteren op het landgoed de Fraeylemaborg. De Tuin en Lifestyle fair ademt een sfeer van bloemen, tuin en groen, aangevuld met woonaccessoires en lifestyle producten.
 • Activiteiten Zeehondencentrum Pieterburen
  Ook in het Zeehondencentrum wordt Pasen gevierd met eieren zoeken met de eierspeurtocht. Ook zijn er volop zeehonden te zien. De hele dag door kan de Paaseieren speurtocht gedaan worden, vindt de eieren en ontdek de goede antwoorden. Kijk voor alle activiteiten: www.zeehondencentrum.nl/het-centrum/activiteiten

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden