Eerste lustrum! 5 jaar Groningen.nieuws.nl!

Foto: Image by Ylanite Koppens from Pixabay

Een bescheiden feestje op de redactie van Groningen.nieuws.nl. De nieuwssite is namelijk vijf jaar actief!

Het aanbod van nieuws in Stad en Ommeland is enorm. Groningen is een prachtige stad en alleen maar mooier geworden na de herindeling, waarbij Ten Boer en Haren en de omliggende dorpen nu ook bij de gemeente horen.

Leuk nieuws, serieus en verdrietig nieuws, mooie evenementen, openingen van winkels, restaurants en bedrijven, leuke interviews delen wij met de lezers. Met veel verschillende concullega nieuwswebsites in Groningen, waarbij de één meer focust op 112 berichten, iets dat wij een stuk minder doen, ligt de focus voor iedereen op het nieuwsbrengen. Hier op de redactie proberen we een gevarieerd aanbod te brengen met leukste nieuws en activiteiten, met zo nu en dan een serieuze toon tussendoor.

Social Media

We zijn te volgen op Twitter, dat wordt gedaan door 331 mensen. Niet zo veel, maar ze zijn allemaal net zo belangrijk als de 3.176 volgers die we hebben op Facebook. Daarnaast zitten we ook nog op LinkedIn, als we die niet vergeten bij te werken. De ene keer denken we daar vaker aan dan de andere keer. Maar dat heb je altijd als je iets nieuws probeert.

In ieder geval willen we iedereen bedanken voor het lezen van onze artikelen. Het voelt altijd goed om in de reacties te zien hoe betrokken mensen zijn bij het nieuws uit Groningen.

Voor wie nieuws, evenementen of sportberichten wil delen met de inwoners van de gemeente mail een bericht naar [email protected] met een leuke foto of vul het Schrijf je mee of Contactformulier in.

Vanaf onze kant een toast. Proost op het jubileum en mogen er nog maar vele nieuwswaardige jaren bijkomen!

Meest gelezen berichten

In de afgelopen vijf jaar is er een hoop gebeurd. We hebben maar liefst 10.970 artikelen gepubliceerd op de website. Eens kijken naar de top tien best gelezen artikelen van de afgelopen vijf jaar.

Wat was jouw belangrijkste nieuwsbericht van de afgelopen vijf jaar? Laat het ons weten in de reacties op onze Facebookpagina!

En wil je niets meer missen van het nieuws op Groningen.nieuws.nl? Abonneer je dan op onze wekelijkse of dagelijkse nieuwsbrief. Dan vindt je alles makkelijk terug in je mailbox!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden