Vijf inwoners in Glimmen multimiljonair door PostcodeKanjer

Juan en Grietje uit Glimmen verrast door Martijn Krabbé, ambassadeur van de Postcode Loterij.
Foto: Roy Beusker Fotografie

De postcodekanjer van de Nationale Postcodeloterij van 53,9 miljoen euro is gevallen in Glimmen. Vijf inwoners aan de rijksstraatweg zijn het nieuwe jaar ingegaan als multimiljonair.

Op hun postcode 9756 AK viel de hoofdprijs. De winnaars verdelen de helft van het totale prijsbedrag, 26,95 miljoen euro. De andere helft van de miljoenenprijs gat naar álle andere inwoners van Glimmen die in de decembertrekking met de winnende cijfercombinatie 9756 meespelen met de Postcode Loterij.

Postcode Loterij-ambassadeurs Caroline Tensen en Martijn Krabbé verrasten de winnaars vanavond met de bekende gouden envelop. De geldprijzen lopen uiteen van 2.714.388 euro tot 8.143.165 euro.

Juan en Grietje werden door Martijn Krabbé verrast met een cheque van 2.714.388 euro. Ze zijn sprakeloos: “Wat is dit spannend zeg! We zijn onlangs verhuisd en zitten midden in een verbouwing. We hebben nog een lot op ons oude adres gehouden, waardoor we nu dit geweldige bedrag winnen. Ongelooflijk!”

Brenda en Willem worden door Caroline Tensen verrast met eenzelfde cheque van 2.714.388 euro en reageren geëmotioneerd: “Dit is onvoorstelbaar! Wat is dit een geweldige verrassing. We zijn al vijftig jaar samen en onze grote droom is om met z’n tweeën een wereldreis te maken. Die droom komt nu uit. Geweldig!”

Brenda en Willem met Caroline Tensen, ambassadeur van de Postcode Loterij. © Roy Beusker Fotografie.

Kanjerfeest vrijdag: hoogte van alle geldprijzen bekend

Aankomende vrijdag organiseert de Postcode Loterij in Glimmen het populaire Kanjerfeest. Daar onthult Gaston Starreveld welk bedrag de overige inwoners winnen per lot dat het hele jaar meespeelde. Bekend is al dat Jeroen van der Boom en Anita Meyer optreden.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden