Stadspark Live, een nieuw jaarlijks evenement met headliner Sting in Stadspark

Foto: MOJO en Oosterpoort

Een nieuw jaarlijks evenement ‘Stadspark Live’ is dinsdag gepresenteerd door Mojo en Groningen. Headliner is Sting, maar ook Anouk, The Specials, Tom Odell, Ronnie Flex & Deuxperience en Daniël Lohues zijn bevestigd voor de eerste editie op 22 juni 2019.

Eén podium, zes populaire acts waaronder Sting, Anouk en The Specials, een spannende randprogrammering en heerlijk festivalfood vormen de ingrediënten van het nieuwe jaarlijkse evenement in het Stadspark.

De kaartverkoop start aanstaande vrijdag, 21 december, om 10 uur via Ticketmaster.

Twintig jaar nadat The Rolling Stones en Tina Turner op een uitverkochte drafbaan stonden, zorgen Mojo en Groningen samen voor meer muziek in het Stadspark.

De afgelopen decennia bleef het – op het Bevrijdingsfestival en Kingsland na – relatief stil in het groene park van 140 hectare groot, ten zuidwesten van de stad Groningen.

Daar komt vanaf komende zomer verandering in met het nieuwe eendaagse muziekevent: Stadspark Live.

Programmering

Sting

Met 16 Grammy’s op zak, en een internationale carrière met The Police en als soloartiest heeft de Engelse wereldster Sting geen introductie meer nodig. Hij komt voor Stadspark Live naar Groningen met de Sting: My Songs tour. Hier passeren hits als Englishman in New York, Fields of Gold en Shape of my Heart zeker de revue, maar ook klassiekers als Every Breath You Take, Roxanne en Message In A Bottle.

Anouk

De Haagse zangeres Anouk scoort al sinds eind jaren ’90 hit na hit, maar heeft al sinds 2015 niet meer in Groningen op het podium gestaan.

Bezoekers van Stadspark Live kunnen genieten van de Engelstalige hits én horen nieuw materiaal in haar eigen taal.

The Specials

The Specials staat met hun 2-tone ska garant voor een energie die echt iedereen in beweging krijgt.

Tom Odell

De Britse singer-songwriter Tom Odell is de stem van nu en geen onbekende in het Stadspark. Afgelopen jaar stond hij nog op Bevrijdingsfestival Groningen. Nu komt hij met nieuwe muziek, waaronder ongetwijfeld zijn nieuwe hit “Half As Good As You”.

Ronnie Flex

Ronnie Flex, één van de meest gestreamde Nederlandse artiesten speelt met Deuxperience al zijn hits, met een Caribisch tintje. Ze brengen gegarandeerd de ultieme zomer-vibe naar het park in Groningen.

Daniël Lohues

Troubadour Daniël Lohues komt met zijn 5 koppige band naar Stadspark Live. Ze doen een greep uit de bandnummers uit zijn omvangrijke oeuvre van de afgelopen 25 jaar.

Met deze zes acts uit binnen- en buitenland is Stadspark Live genieten in het gras voor iedere muziekliefhebber.

Het festival vindt plaats van 13.00 uur tot 23.00 uur. Gedurende de hele dag is er een ruime keuze of het nu de programmering of het menu betreft.

Voor meer informatie: stadsparklive.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden