Uittips Zaterdag 13 juni

Foto: Publiek Domein

Zaterdag 13 juni zijn er verschillende leuke activiteiten in Groningen te beleven, van zomermarkten, de dag van de bouw en Swingin’ Groningen.

Buurtmarkt in het Dinkelpark
Van 14.00 uur tot 17.00 uur is de jaarlijkse buurtmarkt in het Dinkelpark. Vanaf 17.00 uur is er een podium voor 4 jonge talentvolle bands uit Groningen.
Meer informatie: derivierenbuurt.nl

Zomermarkt Vinkhuizen
Van 10-00 uur tot 16.00 uur is er een gezellige zomermarkt op het winkelcentrum Vinkhuizen.

Lees ook: Zomermarkt Vinkhuizen

Dag van de Bouw
Bij 3 verschillende bouwprojecten in de stad Groningen. De Sontbrug, De Noordzeebrug en de HOV-as 3e fase, de aanleg van de busbaan tussen Paterswoldseweg en Emmaviaduct (NS station) te Groningen incl een tijdelijk viaduct Paterswoldseweg en een hefbrug over Noord Willemskanaal.

Knipsel dag van de bouw
Lees ook: De dag van de bouw

Swingin’ Groningen
De laatste dag gaat in van het grootste jazzfestival van Groningen. Met om 18.30 uur de start van “Stadskabaal”, Een uniek optreden waarbij 100 kinderen en jongeren uit de stad met verschillende sociaal-culturele achtergronden samen komen om muziek te maken, begeleid door een groot orkest. Het feest wordt vervolgd op diverse podia met een keur aan jazz-toppers en aanstormende talenten.

Lees ook;

Open Torendag
Het jaarlijkse Provinciale Open Torendag is ieder jaar de 2e dinsdag in juni. De Martinitoren is gratis toegankelijk en er zijn op 3 verschillende tijden excursies, waaronder demonstraties klokkenluiden.

Lees ook: Zaterdag 13 juni: Provinciale Open Toren Dag

Meer uitmogelijkheden zijn te lezen via uit.groningen.nl.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden