Zomermarkt Vinkhuizen

Foto: Google Maps

Op zaterdag 13 juni is er een zomermarkt op het winkelcentrum Vinkhuizen van 10.00 – 16.00 uu.

Mix van standhouders
Een aantal winkeliers van het centrum heeft een eigen kraam met aanbiedingen: Blokker, Cigo, dierenspeciaalzaak Stobbe, bakkerij van Esch, Etos, fotofonie, Tip Top damesfashion en Zeeman. Verder zijn er deelnemers met verzorgingsproducten, woonaccessoires, tassen, sieraden, kinderkleding, darts, kaarsen, speelgoed, handgemaakte hebbedingen, tekstborden, tupperware en zelfgemaakte kaarten.

Er is zelfs een mogelijkheid om een massage te krijgen, uw fiets te laten repareren of een karikatuur van uzelf te laten tekenen. Er is voor elk wat wils.

Kidscorner
Voor de kinderen zijn er vele activiteiten. Er is een springkussen en er kan worden geknutseld. Ook wordt er geschminkt en is er een pannakooi. Als de kinderen dorst krijgen, kan er een met een speciale bon gartis een glaasje ranja worden gehaald uit de Ranjafontein. De volwassenen kunnen een kopje koffie halen bij de koffiekar.

Bij Bakkerij Van Esch, slagerij Hofman, Groninger kaasboetiek, cafetaria Het Vinkennest, Hollander IJs en suikerspinnen Westerkwartier kan men terecht voor de lekkere trek.

Aanbiedingen & Rad van Fortuin
Een aantal winkeliers en standhouders hebben een leuke actie bedacht rondom de zomermarkt. Deze worden vermeld in een speciale actieflyer, die op de markt zal worden uitgedeeld. Ook is er een rad van fortuin, waarbij bezoekers van het winkelcentrum op vertoon van hun kassabon een gooi mogen doen naar een leuke prijs.

Bron: vinkhuizen.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden