Speciale ‘Valentijnsdag’-optredens voor bewoners en zorgpersoneel bij vier zorgcentra in Groningen

Foto: Marc Roelaarts

Speciaal voor bewoners van vier woonzorgcentra en zorgmedewerkers in Groningen verzorgen Marc Roelaarts, Jaap Velema en Mandy Nijboer zondag tijdens Valentijnsdag optredens met een repertoire van lang geleden. De optredens van het ‘Dreamteam’ vinden plaats via verreikers op afstand maar goed zichtbaar voor ‘het publiek’.

Bijna een jaar geleden, ging het ‘Dreamteam’ op initiatief van Marc Roelaarts in maart hoog de lucht in om vele ouderen tijdens de eerste lockdown te verrassen met ‘liedjes op hoogte’. De blijdschap en mooie emoties waren overweldigend. De zanger is onder meer bekend van de coverband Ten Speed, zangduo MaJa en rock-formatie Wall of Roses,

Onlangs werd Marc Roelaarts benaderd door de ouderzorgorganisatie ZINN met de vraag of het opnieuw mogelijk is om de ouderen in deze moeilijke tijd vreugde te brengen. Zonder twijfel, met een volmondige ja, werd gereageerd door het drietal. Zondag verzorgen zij optredens met als thema ‘Valentijn’, een repertoire met liefdesliedjes.

De optredens vinden plaats bij woonzorgcentrum De Es, de Zuiderflat in de Wijert, De Brink in Helpman en de Dilgt in Haren. Met medewerking van Bultena Verhuur Groningen, Hartman Logistics en Steiger-rent kunnen de optredens weer plaatsvinden hoog in de lucht.

Brasserie Zernike reageerde spontaan door een lunch tussen de middag met een warm kop soep en broodjes te bieden.

Het wordt een koude dag, zeker hoog in de lucht, maar het ‘Dreamteam’ heeft er weer ontzettend veel zin in om de ouderen weer een aantal leuke momenten te bezorgen.

Lees ook

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen