Uittips zondag 5 juli

Foto: Google Maps

Deze zondag biedt verschillende mogelijkheden om er op uit te gaan.

 • De Vintage Retro – Slow Food Festival op de Grote Markt vanaf 13.00 uur.
  De leukste retro en vintage spullen zijn er te vinden en tussendoor kan genoten van heerlijke slow food en vegan producten. Ook is er een vegan picknick, meldt uit.groningen.nl.

  De picknick is een zogeheten potluck. Dit houdt in dat iedereen thuis een biologisch, volledig plantaardig gerecht – zonder vlees, vis, ei, zuivelproducten of honing – klaarmaakt voor ongeveer 3 of 4 personen en zet dit voor de groep deelnemers op tafel. Iedereen proeft vervolgens van elkaars gerechten.

 • Natural Foods & Goods: Duurzaamheidsmarkt
  Iedere eerste zondag van de maand is er een Biologische markt rondom der Aa-Kerk te Groningen. Op de markten staan Diverse biologische standhouders staan op deze markt met eten, maar ook non-food producten.
 • Zomerzondagen leegkerk
  Iedere zondagmiddag  tijdens de zomermaanden (juni, juli en augustus) is het middeleeuwse kerkje geopend voor bezoekers.
  Van 12.00 uur tot 17.00 uur opent de kerk deze zondagen haar deuren en is iedereen van harte welkom om de kerk te bekijken. Ook is het mogelijk om koffie en thee te drinken, met daarbij natuurlijk een stuk taart. De kerk wordt bemand door vrijwilligers, die vooral uit de omgeving van Leegkerk komen.
  Knipsel BLG LEEGKERK Exterieur
  Lees ook: Zomerzondagen in de kerk van Leegkerk
 • New Attraction Block Jam
  Dag 2 van 13.00-19.00 met Muziek, Danspodium, Sport demo’s, Graffiti, Word Expo en Spoken Word ook bij 3 locaties: op het Ebbingekwartier, NP3 en Simplon.
  Dans
  Lees ook: New Attraction Block Jam in Groningen
 • Kroton Beachvolleybal toernooi: Dag 2 bij de Hoornse Plas. Lees meer informatie op kroton.nl/beach.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden