Uittips zaterdag 4 juli

Foto: CC BY-SA 3.0 / Wikipedia Commons/ Wutsje

Deze zaterdag staat in het teken van warme temperaturen, gezellige evenementen en beachvolleybal.

 • Raw Beats
  Vandaag vindt de tweede editie van Raw Beats plaats aan het strand van Natuurgebied Kardinge. Het evenement is van 15.00 uur tot 24.00 uur met onder andere: Dj Adaro, Deetox, The Prophet, Crypsis, Dark Pact, TwinTowersDJ, Xerenetox en MC Invalid.

  De complete timetable en meer informatie is te lezen op facebook en raw beats.nl.

 • New Attraction Block Jam
  New Attraction Block Jam vindt dit weekend plaats op 4 en 5 juli op en rondom het Ebbingekwartier. Het wordt een weekend vol dans, muziek, spoken word, sport en graffiti!
  Zaterdag 4 juli start het evenement om 16.00 uur tot 23.00 uur.

  Lees ook: New Attraction Block Jam in Groningen

  Het terrein is gratis toegankelijk. Voor meer informatie: urbanhousegroningen.nl en facebook.com/events.
  Knipsel 2

 • Kroton Beachvolleybal toernooi
  Zaterdag 4 juli en zondag 5 juli 2015 vindt de 24ste editie van het Kroton beachvolleybal toernooi plaats op de Hoornse Plas in Groningen. Het is een toernooi met zo’n 200 teams en is daarmee het grootste beachvolleybal toernooi van Noord Nederland.
  Tropische temperaturen
  Doordat het een dag wordt met tropische temperaturen heeft de organisatie geregeld dat voor alle deelnemers van het toernooi flessen water zijn. Dit zal niet genoeg zijn voor de hele dag. Deelnemers wordt daarom aangeraden om zelf veel drinken mee te nemen en je goed in te smeren.
  Op beide dagen beginnen de wedstrijden om 10 uur, de deelnemende teams dienen uiterlijk om 9.30 uur aanwezig te zijn. Melden kan vanaf 9.00 uur.

  Voor meer informatie: kroton.nl/beach

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden