Uittips Zaterdag 20 juni

Foto: Publiek Domein

Deze zaterdag is er een gevarieerd programma in uittips. Deze gaan van lekker eten, gezellige muziek, architectuur, wijkfeesten en nog veel meer.

 • Lepeltje Lepeltje: ETEN-CULTUUR-MARKT
  De laatste in de serie van 3 food festivals op het Ebbingekwartier. Deze dag is er een markt, lekker eten bij mobiele keukens, muziek en nog veel meer. Deze dag sluit af met een afterparty in Simplon.
  Lees hier het programma voor meer informatie.
  Lees ook: Lepeltje Lepeltje: Eten-Cultuur-Markt
  ebbinge 1

 • De dag van de architectuur: Dag 2 heeft een gevarieerd programma. Dit jaar is het extra bijzonder omdat het de twintigste Groningse editie van deze dag is. Deze dag staat onder andere op het programma:
  – Een bustocht om dit te vieren: 20 jaar, 20 winnaars. Deze bus rijdt langs de meest bijzondere winnaars van de afgelopen twintig jaar.
  – De specialistenbus: Een volledig verzorgde DAG bomvol architectuur onder leiding van twee gidsen langs alle veertien genomineerde gebouwen.
  – Verder een fietstocht, een open dag bij cultuurhuis de Klinker en bij Hete Kolen in Groningen. En de special van de dag: “Abseilen van KLein Corpus”.
  Voor het hele programma, de tijden en locaties: www.dagvandearchitectuurgroningen.nl
  Lees ook: DAG VAN DE ARCHITECTUUR GRONINGEN: 19, 20 EN 21 JUNI 2015
 • Wijkfeest de Held: ‘Ik ben de held’. Zaterdag 20 juni op het grasveld Roege Bos, de Held van af 13.00. De stad-Groninger wijk De Held bestaat 2 jaar.
  Een feest met allerlei verschillende activiteiten zoals paardrijden, springkussens, stoeptegels verven, kinderdisco en nog veel meer. Culinair zijn verschillende mogelijk voor de innerlijke mens. Meer nieuws is te lezen op Wijknieuwsdeheld.
 • Jaarmarkt Oosterpoort Groningen
  Deze dag is de de 22ste Oosterpoort Jaarmarkt vanaf 10.00 uur met ongeveer 80 standhouders en een vlooienmarkt. Tussen 13.00 en 20.00 uur is er bovendien livemuziek van onder andere Shantykoor Oosterstörm en de Jazzfanfare. Deze markt is georganiseerd door KoopCentrum Oosterpoort.
  De locatie: De Meeuwerderweg in Groningen. Meer informatie: Marktbezoeken.nl.
 • De theatervoorstelling Ghetto; een theatervoorstelling met zang, muziek en dans, gespeeld door leerlingen van de Jeugdtheaterschool VRIJDAG. “Ghetto” is een jubileum voorstelling in het kader van het 20-jarig bestaan van Jeugdtheaterschool Vrijdag. Ghetto is een theaterproject in het kader van 70 jaar bevrijding.  Voor meer informatie: bijvrijdag.nl
 • Lees ook: Ghetto voorstelling gratis voor Stadjerspashouders

  VRIJDAG Persfoto Ghetto voorstelling met korting

Voor meer informatie: bijvrijdag.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden