Lepeltje Lepeltje: ETEN-CULTUUR-MARKT

Foto: Google Maps

Vanaf vandaag 19 juni tot en met zondag 21 juni vindt de eerste editie van Lepeltje Lepeltje plaats. Drie dagen bourgondisch genieten.

Het Ebbingekwartier is het toneel van het culturele foodfestival voor jong en oud, waarbij al je zintuigen worden geprikkeld.

Eten
Bij Lepeltje Lepeltje draait alles om lekker eten in een gezellige en ongedwongen sfeer. Je vindt hier geen gewone eetkramen, maar mobiele keukens vanuit het gehele land, aangevuld met lokale Groningse smaakmakers.

Cultuur
Er zijn toffe live bands en dj’s  op het festival, waarvan je kan genieten, terwijl je lekker op het grootse terras zit met een heerlijk speciaalbiertje of wijntje in de hand, meldt de organisatie op facebook. Ook is er voor kinderen een speciaal kinderprogramma waarbij voldoende te beleven valt.

Markt
De markt is de plek waar duurzame, lokale of gewoon leuke spullen te koop zijn. Er is van alles te vinden op het gebied van mode, vintage, interieur, kunst, accessoires, eten, kinderkleding en vrije tijd.

Info & locatie
Lepeltje Lepeltje is van vrijdag 19 tot en met zondag 21 juni elke dag geopend vanaf 12 uur tot diep in de avond. Lepeltje Lepeltje bevindt zich op het Ebbingekwartier (Ciboga-terrein) aan het Boterdiep in Groningen. Bekijk het volledige programma op www.lepeltje-lepeltje.com.

Openingstijden
Vrijdag: 12:00 – 00:00
Zaterdag: 12:00 – 00:00
Zondag: 12:00 – 23:00
De toegang is gratis!

Zaterdag afterparty Simplon
Op zaterdagavond kan je na 0.00 uur direct door naar de Simplon naar de officiële afterparty van Lepeltje Lepeltje. Daar funken Rohbadobh, Jasper Staal en Jay-P door tot in de late uurtjes.

Lees ook:

Voedselbank Groningen
Tijdens het festival wordt gebruik gemaakt van milieuvriendelijk hard plastic glaswerk. Bij het eerste drankje betaal je een half muntje voor een beker. Neem je beker mee bij een volgende bestelling; wij zorgen ervoor dat je een schone nieuwe beker krijgt. Er zit geen statiegeld op het glaswerk. Een deel van de opbrengst gaat naar Voedselbank Groningen.

Lepeltje Lepeltje is een rondreizend cultureel foodfestival. Dit jaar vindt Lepeltje Lepeltje plaats in 4 steden Nederland waaronder Amersfoort, Apeldoorn, Groningen en Zwolle.

Voor meer informatie en hele programma: lepeltje-lepeltje.com

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden