Uittips voor zaterdag 3 juni

Bernouilliplein in Groningen
Foto: Google Maps

Schaapscheerdersdag, My First Festival, lekker eten bij MultiCulinair Food Festival, of naar het kickboksgala ‘Glorious Heroes’, het kan allemaal deze zaterdag.

Schaapscheerdersdag in Noorderplantsoen

In het Noorderplantsoen worden de stadsschapen geschoren en wordt een wolmarkt gehouden met wol- en textielproducten en schapenkaas. Ook is er van alles te vinden voor spinnen en kaarten van wol, zijn er workshops vilten en spinnen en is er muziek.

De Schaapscheerderdag en wolmarkt is van 9.30 tot 16.00 uur.

My First Festival in De Oosterpoort

Tijdens deze editie van My First Festival verandert De Oosterpoort in het Wilde Westen met cowboys en indianen. My First Festival is het eerste festival voor je peuter, kleuter of tiener om samen met het hele gezin te beleven. Het familiefestival is boordevol muziek en voor alle kinderen tussen 2 en 12 jaar. Het festival is van 11.00 uur tot 15.00 uur.

Kijk voor meer informatie: de-oosterpoort.nl

MultiCulinair Foodfestival

Tal van foodtrucks zijn aanwezig bij de vierde editie van het MultiCulinair Foodfestival. Het Bernoulliplein in Groningen wordt zaterdag omgetoverd tot openluchtrestaurant. Zaterdag, zondag en maandag kunnen bezoekers genieten van gerechtjes uit alle delen van de wereld. Ook zijn er workshops en optredens. Het Foodfestival is gratis toegankelijk en zaterdag geopend van 12.00 uur tot 23.30 uur.

Lees ook: MultiCulinair Food Festival op Bernoulliplein in Groningen

Glorious Heroes

De Martiniplaza wordt weer omgebouwd tot een ware arena waarin de sporters hun beste kunnen zullen tonen. Duizenden toeschouwers krijgen een waar spektakel voorgeschoteld, tijdens het kickboksgala. Glorious Heroes is een van de grootste evenementen op het gebied van vechtsport in Nederland.

Dit jaar staan onder andere 8 A-klasse partijen en 8 B klasse partijen.

De aanvangstijden zijn van 14.30 uur tot 23.00 uur. Kijk voor alle deelnemers en meer informatie: gloriousheroes.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden