Uittips voor zondag 26 maart

Foto: CC BY-SA 4.0/Wikipedia Commons/ Michielverbeek

Deze zondag kan de Stadjersmarkt bezocht worden, naar het Open Atelier in De Papiermolen, het Whiskey Festival of naar de Stand van Stad #33.

Stadjersmarkt in MartiniPlaza

De Stadjersmarkt, bestaand uit een vlooienmarkt met een brede collectie van gebruikte en antieke spullen en een braderie met een gevarieerd aanbod nieuwe artikelen, is zondag te bezoeken in MartiniPlaza.

Bezoekers kunnen op deze gezellige markt langs verschillende stands struinen en luisteren naar live muziek. Voor de kinderen zijn er veel gratis kinderattracties.

De Stadjersmarkt wordt georganiseerd door organisatiebureau ‘Vitalis’ uit Emmen.

De Stadjersmarkt is van 10.00 uur tot 16.30 uur. De entree is €3,50 (kinderen t/m 12 jaar zijn gratis).

Locatie:

MartiniPlaza, Leonard Springerlaan 2 in Groningen.

Open atelier in De Papiermolen

Tien gevestigde kunstenaars in De Papiermolen houden zondag van 11.00 uur tot 17.00 uur open atelier onder de noemer ‘Another Fine mess #3’. De kunstenaars bieden bezoekers een kijkje achter de schermen en exposeren en verkopen hun werk. De Papiermolen staat al jaren bekend als dé Groningse hotspot voor creatief talent.

Kosten: Gratis

Kijk hier voor alle deelnemende kunstenaars.
Locatie: De Papiermolen, Papiermolenlaan 3 in Groningen

Whiskey Festival Noord-Nederland

Vandaag is de laatste dag van je jaarlijkse Whisky Festival Noord-Nederland in de Der Aa-kerk in Groningen. Het festival is niet alleen leuk voor de echte whiskykenner, maar is juist ook zeer geschikt voor de beginnende whiskydrinker.

Duizenden bezoekers komen jaarlijks naar het festival met veel internationale stands, masterclasses en proeverijen.

Zondagmiddag 26 maart: 13.00 uur tot 16.30 uur Voor meer informatie: wfnn.nl

Stand van stad #33 in Groninger Forum

In deze eerste aflevering van de lente zijn onder andere de Groningse wethouder van Economische Zaken Joost van Keulen (VVD), vertrekkend voorzitter van de Supportersvereniging van FC Groningen John Schurer en YouTuber en VEED-genomineerde Lilia Kazakova te gast.

Ook de vaste gasten Marjolein Rover, Wabbesch Wabbesch met Selfie-experiment en Bram Esser ging op pad voor Opduiktv zijn van de partij.

Lees ook: Stand van Stad #33 met Joost van Keulen, Lilia Kazakova en John Schurer

De entree is gratis, wel even een kaartje bestellen via www.groningerforum.nl/standvanstad of via de kassa van Groninger Forum, locatie Hereplein.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden