Stand van Stad #33 met Joost van Keulen, Lilia Kazakova en John Schurer

Foto: De Redactie

Zondag 26 maart is het tijd voor de 33ste aflevering van Stand van Stad, de eerste van deze lente in het Groninger Forum. Te gast zijn onder andere wethouder Joost van Keulen, YouTuber Lilia Kazakova en vertrekkend voorzitter van de FC Groningen supportervereniging John Schurer.

STAND VAN STAD #33

Alles wijst er op dat Joost van Keulen naar Den Haag vertrekt om plaats te nemen op een blauw zetel in de tweede kamer. Maar gaat hij daarvoor? En is dit de kans om een vrouw aan het college van B&W toe te voegen? Bram Douwes vraagt er naar.

Ook praat hij met Lilia Kazakova, een jonge studente uit de Schilderswijk en tevens de populairste YouTuber en vlogger uit het Noorden. Ze is genomineerd voor een VEED-award en heeft 114.038 volgers op haar kanaal lily-like.com.

De sympathieke John Schurer vertrekt als voorzitter van de Supportersvereniging FC Groningen. Bij Stand van Stad vertelt hij waarom.

Vaste gasten

Ook de vaste gasten zijn ook weer van de partij: Marjolein Rover zocht naar glitter en glamour bij de Martinidogshow en ontdekte een hele bijzondere wereld, Bram Esser ging weer op pad voor Opduiktv en Wabbesch Wabbesch laat het resultaat zien van zijn Selfie-experiment.

De talkshow duurt van 16.30 tot 17.15 uur.

De entree is gratis, maar wel even een kaartje bestellen via www.groningerforum.nl/standvanstad of via de kassa van Groninger Forum, locatie Hereplein.

Locatie

Groninger Forum, locatie Hereplein 73, Groningen

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden