Strijdend GHHC speelt gelijk tegen Hurley

Noor Hakker maakt de 1-1

GHHC heeft zondagmiddag 3-3 gelijkgespeeld tegen Hurley op de Harener Holt. Een strijdend GHHC behaalde hiermee een belangrijk punt.

Hurley kwam in de 8e minuut op voorsprong door een strafcorner van Gitte Michels. Noor Hakker zorgde via een strafcorner voor de gelijkmaker in de 16e minuut.

Vervolgens scoorden Senna Bombach en Gitte Michels, tweemaal voor Hurley en keek GHHC tegen een achterstand van 1-3 aan. In de 32e minuut maakte Willemijn Kuis-Bos de 2-3. Fieke Hoff maakte vijf minuten voor tijd de beslissende gelijkmaker.

Volgende week valt de beslissing over degradatie uit de Hoofdklasse. GHHC liep een punt in op concurrenten Huizen en Bloemendaal. Beide ploegen verloren hun wedstrijd.

Zondag speelt GHHC de uitwedstrijd tegen Amsterdam.

GHHC staat op de 12e laatste plaats met 9 punten. Bloemendaal heeft ook 9 punten, maar een beter doelsaldo. Huizen heeft 10 punten.
De nummer 12 degradeert rechtstreeks. De nummers 10 en 11 spelen degradatiewedstrijden.