FC Groningen wint van Excelsior

FC Groningen heeft gisteravond thuis van Excelsior met 2 – 0 gewonnen door topscorer van de avond, Mahi.

Mahi scoorden in de 70ste en 86ste minuut en zorgde voor de eerste competitiezege.

Jesper Drost startte in de basis en ook Etiƫnne Reijnen maakte zijn basisdebuut. In de openingsfase kreeg Groningen enkele kansen tegen een verdedigend spelend Excelsior.

In de tweede helft kwam Mimoun Mahi in de 65ste minuut in het team voor Albert Rusnak. Na een overtreding op Hoesen kreeg Groningen een vrije trap die Mahi benutte door de bal direct in het doel te schieten. In de 86ste minuut scoorde hij opnieuw na een voorzet van Linssen.

FC Groningen staat op dit moment op de achtste plaats met vier punten uit drie duels, meldt FC Groningen.

Zaterdag 29 augustus speelt FC Groningen uit tegen FC Utrecht.