‘Gerben Boonstra naar Nic.’

Foto: Nic. Korfbalvereniging

De negentienjarige Gerben Boonstra zal met ingang van het volgende seizoen deel uit maken van de selectie van Nic. Dat heeft korfbalclub maandag bekendgemaakt.

Boonstra groeide op bij Kinea in De Knipe. De afgelopen twee seizoenen speelde hij bij de A1 van LDODK uit Gorredijk in de hoofdklasse.

De eerstejaars student fysiotherapie vestigt zich komende zomer in Groningen en vond de stap naar Nic. daarom een logische. “De randvoorwaarden op technisch en fysiek gebied zijn bij Nic. uitstekend geregeld, waardoor ik mijn ambitie om het hoogst haalbare te bereiken kan verwezenlijken. Ik denk dat ik bij Nic. veel kan leren en hoop samen met de club door te groeien naar de Korfbal League,” aldus Boonstra.

Hoofdcoach Jan Jouke Flokstra is blij met de komst van Gerben Boonstra. “Ik wil graag werken met een jonge, enthousiaste en fanatieke ploeg. In dat plaatje past Gerben uitstekend. Ik zie in hem een speler met een groot potentieel. Ik hoop dat naast Gerben nog een aantal spelers komen, zodat we de selectie voor volgend seizoen weer goed op orde hebben.”

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden