Winst voor FC Groningen in laatste seconde

FC Groningen wist maandagavond in de laatste seconde te winnen door een kopbal van Marvin Peersman. Het werd 2-3 tegen jong PSV in Eindhoven.

Na een moeizame start scoorde Johan Hove de eerste goal voor Groningen na twintig minuten. Dit was ook de ruststand.

De tweede helft begon direct met een goal voor Jong PSV. Groningen kon opnieuw beginnen en kwam op voorsprong na een eigen goal van speler Jiménez van Jong PSV. In de slotfase kwamen de Eindhovenaren op gelijke hoogte.

In de laatste seconde van de extra tijd wist Marvin Peersman met een kopbal de winst nog te bezorgen voor FC Groningen.

Door de overwinning is FC Groningen naar de 4e plek gestegen in de Keuken Kampioen Divisie met 24 punten na 29 wedstrijden. Groningen speelt op 1 april nog een inhaalwedstrijd tegen FC Emmen.

Vrijdag 15 maart speelt FC Groningen de thuiswedstrijd tegen De Graafschap.