FC Groningen eert overleden supporters tijdens wedstrijd tegen Feyenoord zondag

Foto: © FC Groningen

De laatste thuiswedstrijd tussen FC Groningen en Feyenoord staat komende zondag in het teken van ‘in memoriam’. Daarmee eert FC Groningen de supporters, die zijn overleden in het afgelopen seizoen.

De herdenking is net als vorig seizoen zonder stadionpubliek door de coronamaatregen en daarom is er een alternatief programma georganiseerd.

Spelers en staf van de beide ploegen beginnen met een minuut applaus, waarbij de namen van de overleden supporters op de LED-boarding rondom het veld worden getoond. Ook zijn foto’s van de supporters op de videoschermen te zien.

In de hoek van het stadion is een speciale plek gereserveerd waar supporters iets konden achterlaten voor hun overleden dierbaren.

Net als afgelopen seizoen wordt tijdens een liveshow op YouTube voorafgaand aan het duel met Feyenoord uitgebreid stilgestaan bij de traditie van FC Groningen. Vlak voor de start van de minuut applaus zullen langs de rand van het veld fakkels worden ontstoken ter nagedachtenis van alle supporters die ons dit jaar zijn ontvallen.

De laatste thuiswedstrijd van dit kalenderjaar tussen FC Groningen en Feyenoord begint zondag 12 december om 14.30 uur.

De wedstrijd tussen FC Groningen en Feyenoord begint om 14.30 uur.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen