Doorrijder na ernstige aanrijding gezocht; politie geeft camerabeelden vrij

De politie heeft camerabeelden vrijdag vrijgegeven van een ernstige aanrijding op de Petrus Campersingel op 23 september 2017. De bestuurder van een Audi A3, schepte hierbij een voetganger en reed met hoge snelheid door.

Het slachtoffer liep rond 4.50 uur via het terrein van het UMCG-ziekenhuis naar de Petrus Campersingel. Op het moment dat het slachtoffer de Petrus Campersingel over wilde steken kwam de auto met hoge snelheid aangereden uit de richting van het Damsterdiep.

Hierbij werd het slachtoffer aangereden en kwam gewond op straat terecht. Buurtbewoners die op het geluid afkwamen waarschuwden de hulpdiensten. Het slachtoffer werd naar het UMCG gebracht, waar uit onderzoek bleek dat hij hoofd- en beenletsel had.

Door het vrijgeven van de camerabeelden hoopt de politie de identiteit van de bestuurder te achterhalen. Uit onderzoek blijkt dat het om een Audi A3 gaat, gemaakt tussen 2009 en 2012. Verder blijkt dat de auto schade heeft aan de mistverlichting en koplamp. De politie sluit niet uit dat de auto nog meer schade opgelopen heeft.

Contact

Mensen die meer weten over de identiteit van de bestuurder of de Audi worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900 – 8844, of anoniem via 0800 – 7000.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden