De Nacht van de Mode

Foto: Marketing Groningen

Nog 1 nacht slapen en dan start de eerste editie van Nacht van de Mode: 1 dag, 1 nacht en 1 day-after tjokvol mode.

Bezoekers kunnen tijdens de eerste editie van de Nacht van de Mode winkelen bij ruim 120 modewinkels tot 22.00 uur en daarna feesten tijdens verschillende mode-afterparties.

Op zondag is op de Grote Markt een grote vintagemarkt Klein Berlijn.

Bijzondere activiteiten
In de Schoenenfabriek worden live en op ambachtelijke wijze schoenen gemaakt, de Tommy Hilfiger store serveert drankjes onder het genot van ritmische beats van een DJ. Bij  Costes is een Polaroid fotohoek en bij Kokotoko is een kleurspecialist aanwezig.

Op diverse punten in de stad zijn stijlpunten waar bezoekers gratis stijladvies krijgen of in no-time hun kapsel kunnen laten doen door een professionele kapper of barbier.

Bijna alle modewinkels in Groningen doen mee aan het evenement en bieden hun bezoekers tijdens de Nacht iets extra’s aan zoals livemuziek, een hapje of drankje, activiteiten voor kinderen of een goodiebag.

Op het Damsterplein is een Man Hangout Spot bij de pop up store van Tesla Motors. Aansluitend kan er worden nagenoten op één van de afterparties in EMG Faktors, Bakkerij Blanche, The Dog’s Bollocks en Mr. Mofongo.

‘Beste Geklede Groninger’
Groningers werden in de aanloop naar de Nacht van de Mode opgeroepen om zichzelf of een vriend, vriendin of familielid op te geven voor de verkiezing van de Best Geklede Groninger.

De jury kiest per categorie drie favorieten en op zaterdag 26 september wordt in de Der Aa-Kerk door stylist Maik de Boer de winnaar uitgeroepen.

Een overzicht van de kandidaten staat op: nachtvandemode.nl

Vintagemarkt Klein Berlijn
Op zondag wordt de Grote Markt omgetoverd tot Klein Berlijn: een grote vintagemarkt waarmee de Nacht van de Mode wordt afgesloten.

Plattegrond Nacht van de Mode
Een plattegrond voor de Nacht van de Mode is te krijgen bij de 120 deelnemende modezaken en de VVV op de Grote Markt. Op de plattegrond staan de deelnemende winkels, de programmering, de stijlpunten en de verschillende afterparties.

Meer informatie over de Nacht van de Mode is te vinden op: nachtvandemode.nl of via facebook.nl/nvdmgroningen.

Lees ook: Eerste editie Nacht van de Mode

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden