Uittips voor zondag 7 februari in Groningen

Foto: De Redactie

Deze zondag is Swapp your Stuff, muziek en een lezing, de laatste Wolk-in tot 10 april vanwege de verbouwing en is het Culturele Zondag. Ook is het de laatste dag van de 20e pocketeditie van de Groningse IFFR.

Swap Your Stuff

Deze zondag tussen 13.00 uur en 17.00 uur vindt Swap Your Stuf, het ruilevenment plaats bij Plaza Danza.

Van alles kan geruild worden; kleding, spullen en diensten.

Swap Your Stuff biedt mensen de mogelijkheid om met gesloten portemonnee aan nieuwe spullen te komen, hulp te krijgen of hun bedrijf verder te brengen. Denk hierbij aan kleding, boeken, (woon)accessoires. Diensten zijn bijvoorbeeld tekstschrijvers, fotografen, grafische vormgevers, kappers, stylisten, cateraars of klussen en in om het huis die aangepakt moeten worden. Het adres is Boterdiep 20 a in Groningen.
Voor meer informatie: swapyourstuff.nl

Concert Meesters & Gezellen in de Der Aa-kerk

Zondagmiddag 7 februari om 15.00 uur voert een a capella kamerkoor een bijzonder programma uit in de Der Aa-kerk . Het koor bestaat uit vier meesters en twintig gezellen. Onder leiding van de beroemde Letse koordirigent Sigvards Kļava studeren de zangers in januari een programma in dat in februari in het hele land wordt uitgevoerd. Voor meer informatie klik hier.

Lees ook: Concert Meesters & Gezellen in de Der Aa-kerk in Groningen

Wolk-in

Vandaag is voorlopig even de laatste Wolk-in. Vanwege een verbouwing zijn de Wolk-in’s er weer vanaf 10 april.

Vanmiddag van 15.00 uur tot 22.00 uur is Wolk-in: live-muziek, koffie, thee, drankjes en een heerlijke maaltijd in De Wolkenfabriek (terrein oude Suikerfabriek). Het adres is Energieweg 10 in Groningen. Voor meer informatie: dewolkenfabriek.com

Culturele Zondag: Het Alzheimermysterie

Zondag 7 februari is onderzoeker Wiesje van der Flier te gast tijdens de Culturele Zondag in de kerk van Leegkerk . Zij schreef samen met Philip Scheltens het boek Het alzheimermysterie . Het alzheimermysterie Alzheimer vormt dé uitdaging in de gezondheidszorg van deze eeuw.
De aanvang is om 15.30 uur in de Kerk van Leegkerk. Voor meer informatie: blgroningen.nl Lees ook: Culturele Zondag over Het Alzheimermysterie

IFFR in Groningen

Vandaag is de laatste dag van de 20ste Groningse pocketeditie van het IFFR.

Het programma vindt plaats op meerdere locaties in de stad: in het Grand Theatre, Vera, de Der Aa-kerk en het Groninger Forum, locatie Hereplein. Het programma voor deze zondag is hier te lezen.

Voor alle informatie: groningerforum.nl

De Tweeling

‘De Tweeling’ is een gloednieuwe Nederlandse musical gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Tessa de Loo, waarin het aangrijpende verhaal verteld wordt van de tweelingzusjes Lotte en Anna die op jonge leeftijd van elkaar gescheiden worden en opgroeien in totaal verschillende werelden; Anna in Duitsland, Lotte in Nederland.

Door het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog worden tegenstellingen alleen maar groter. Speciaal voor deze bijzondere voorstelling schreven Ilse DeLange en JB Meijers nieuwe muziek.

De voorstelling is deze zondag om 14.00 uur in Martiniplaza Groningen.

Voor meer informtie: martiniplaza.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden