Prima nazomer septemberweer

Foto: Publiek Domein

Dit weekend blijft het op de meeste plaatsen droog. Dat meldt Weeronline. De temperaturen liggen tussen de 18 en 21 graden. Heerlijk weer om er op uit te gaan of wat te doen in de buitenlucht.

Zaterdag start grijs

Zaterdag start grijs met mist en lage bewolking. De zon breekt geleidelijk door. De meeste zon is te zien in de kustprovincies en het blijft op de meeste plekken droog. De noordkust heeft de meeste kans op een licht buitje. De wind is zwak en waait uit oostelijke richtingen. Het wordt 18 graden op de Wadden tot 22 graden in het zuiden van het land.

Zondag iets koeler

De tweede dag van het weekend is het iets koeler met 17 graden op Ameland en Terschelling tot lokaal nog 21 graden in de zuidelijke helft van het land. De wind waait uit het oosten en is zwak of matig. Het weer lijkt sterk op dat van zaterdag met in de ochtend regionaal mist en in de middag een afwisseling van wolken en zon. Deze zondag is echter de buienkans voor het zuiden van het land.

Ook maandag heeft het zuiden nog kans op een buitje. De rest van volgende week is het rustig septemberweer met geregeld zon en wolken. Tot aan donderdag lijkt het droog te blijven. De temperatuur stijgt naar normale waarden van het jaar tussen de 17 en 19 graden. De nachten zijn al weer fris met minima van 6 tot 9 graden en in het oosten tot onder de 5 graden. Daarmee is te merken dat de herfst dichterbij komt.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden