Jonge Bedrijven Netwerk Groningen (JBN) weer gestart met maandelijke netwerkborrels

Foto: Renate Eerens van Eerens Fotografie

Wil jij nieuwe ondernemers ontmoeten, je netwerk uitbreiden of goede relaties opbouwen? Kom dan naar de maandelijkse netwerkborrels van Jonge Bedrijven Netwerk Groningen (JBN).

JBN is weer begonnen met deze maandelijkse netwerkborrels, na een periode dat dat niet mogelijk was door de coronapandemie. JBN is een laagdrempelige netwerkorganisatie, waar je andere ondernemers leert kennen. De ondernemers zijn werkzaam in verschillende branches. Behalve het uitbreiden van je netwerk, worden ook goede relaties opgebouwd tijdens de bijeenkomsten.

Behalve de maandelijkse netwerkborrels biedt de netwerkorganisatie workshops, waarbij veel voorkomende vragen over marketing, financiën en netwerken worden behandeld en bedrijfsbezoeken georganiseerd om een kijkje achter de schermen van groten en kleine bedrijven te bieden.

Daarnaast bestaat de mogelijkheid om een buddytraject aan te gaan. Daarbij wordt de mogelijkheid geboden om twee gesprekken te hebben met een professional over een specifieke ondernemersvraag.

JBN gelooft in de kracht van ‘samen sterk’ en wil de zichtbaarheid van haar leden vergroten door online en offline exposure. Belangstellenden kunnen een keer komen ‘proeven’.

Kijk voor meer informatie en aanmelding: jbngroningen.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden