Rotondes en onderdoorgang Bornholmstraat volgende week afgesloten

30 jun 2023, 10:45 Nieuws
20230628 bornholmstraat afsluiting open streetmap aanpak ring zuid
De rotondes en de onderdoorgang van de zuidelijke ringweg op de Bornholmstraat zijn volgende week afgesloten van maandag 3 juli tot vrijdagmiddag 7 juli 15.00 uur.
De afsluiting is nodig voor het definitief inrichten van de rotondes en de onderdoorgan, meldt Aanpak Ring Zuid. Er zijn nog enkele werkzaamheden nodig om de inrichting aan de Bornholmstraat volledig af te kunnen ronden. Het gaat daarbij om de definitieve situatie van het fietspad en de parkeerplekken onder het viaduct.

Omrijden van noord naar zuid en oprit richting Julianaplein open

Automobilisten kunnen aan de zuidkant van de rotondes wel de Bergenweg op. Aan de noordkant van de rotondes kan het verkeer vanaf de Osloweg de Bornholmstraat op en vanaf de Bornholmstraat gebruik maken van de oprit van de zuidelijke ringweg richting het Julianaplein.
Wie van zuid naar noord wil, rijd via de Bergenweg en de Gotenburgweg. Automobilisten die van noord naar zuid willen, kunnen omrijden via de Eltjo Ruggeweg, Damsterdiep en de Europaweg. Voor fietsers is er geen afsluiting en kunnen langs de werkzaamheden fietsen.