VRIJDAG Meezingcafé gaat digitaal!

Foto: Knelis

Maandelijks organiseert VRIJDAG, het huis voor de amateurkunst, organiseert maandelijks het Meezingcafé in Groningen. Ingrediënten: live muziek, heerlijke evergreens, duidelijke songteksten en een hoop gezelligheid. Doordat het Meezingcafé de komende tijd niet meer georganiseerd kan worden vanwege het coronavirus organiseert VRIJDAG vanaf volgende week het Meezingcafé digitaal!

Hannelore Duynstee, projectleider bij VRIJDAG: “De kracht van het Meezingcafé is dat mensen met elkaar zingen, in een gezellige setting. Nu dat fysiek niet meer kan vroeg ik mij af hoe we mensen tóch het gevoel kunnen geven dat ze lekker samen aan het zingen zijn. Want alleen zijn doen we toch ook echt een beetje samen.”

Het digitale Meezingcafé wordt gehost door live muzikanten en iedereen die meedoet kan elkaar zien. Je kunt als bezoeker de muzikanten en de mensen in je woonkamer horen. De andere bezoekers hoor je niet maar omdat je iedereen kunt zien heb je wel het gevoel dat je met elkaar aan het zingen bent. Ook zijn de songteksten voorhanden.

Het digitale VRIJDAG Meezingcafé start vanaf vrijdag 17 april en wordt dan wekelijks georganiseerd, op vrijdagmiddag vanaf 16.00 uur.  Er worden per keer 5 liedjes gezongen met als afsluiter het Coronacafélied.

Aanmelden kan via de website www.bijvrijdag.nl/meezingcafé. Daar is ook een filmpje en PDF met instructies te vinden zodat je alles hebt wat nodig is om mee te kunnen doen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden