Taste It: Latijns-Amerikaans Streetfood restaurant geopend in Groningen

Taste It.
Foto: Newz Marketing & Media

Taste It Groningen, een Latijns-Amerikaanse streetfood restaurant opent deze week haar deuren naast Bioscoop Kinepolis. Bij Taste It is de authentieke smaak van Mexicaanse en Amerikaanse streetfood- en grillgerechten te proeven. Van burrito’s en patcho’s tot aan Real American Burgers en Spareribs.

You have to Taste It! Voor of na je bezoek aan de film kun je nu ook lekker uiteten.

Taste It Groningen

Taste It is een nieuw concept van Yankee Doodle. “Dit keer GEEN buffetrestaurant, maar Latijns/Amerikaans Streetfood” vertelt eigenaar Gunhar Koops. “Al 21 jaar geven wij met Yankee Doodle onze gasten de Amerikaanse belevenis. Dit hebben we ook bij Taste It Groningen gedaan. Alles is hier in Amerikaanse filmstijl en een leuke toevoeging op de bioscoop.”

Streetfood restaurant

Ondanks dat Taste It geen buffetrestaurant is, hoef je je geen zorgen te maken om een lege maag.

“Alles wordt ala minute klaargemaakt en je kunt jouw gerecht upgraden naar een menu. Dan krijg je bij je burger dus salade, skinned frites en Yankee saus. Ook hebben we elke maand leuke combideals met Kinepolis waarbij je voor een vast laag bedrag bij ons kan eten en je bioscoopticket krijgt voor een film naar keuze.”

Thuiswedstrijden FC Groningen

Ook bij thuiswedstrijden van FC Groningen is Taste It Groningen geopend. “Tijdens de verbouwing hebben we al een tweetal wedstrijden meegedraaid en het volledige team van Fox Sports mogen ontvangen. Wel hanteren we tijdens de thuiswedstrijden van FC Groningen een andere kaart”.

Het Streetfood restaurant opende afgelopen zondag haar deuren, maar draait sinds woensdag 3 maart op volle toeren.

Kijk voor meer informatie: yankeedoodlegroningen.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden