Studenten Hanzehogeschool: ‘Een knuffel voor de kinderen van het Beatrix Kinderziekenhuis’

Foto: De Redactie

Vier studenten van de Hanzehogeschool organiseren zondag 19 januari onder de noemer ‘Knuffel voor jou’ in Pathé Groningen een inzamelingsactie voor de Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis.

Het doel van dit evenement is zoveel mogelijk geld ophalen om het verblijf in het Beatrix Kinderziekenhuis zo aangenaam mogelijk te maken. De hele middag van Knuffel voor jou zal in het teken staan van feel good.

De inloop van een ‘Knuffel voor jou’ is om 14.00 uur in Pathé Groningen. De dag wordt afgetrapt met het schrijven van kaartjes aan de kinderen van het BKZ. Deze kaartjes zullen later persoonlijk worden overhandigd aan de kinderen. Vervolgens zal om 15.00 uur een Nederlands gesproken familiefilm worden gedraaid en er kunnen mooie prijzen worden gewonnen bij de loterij.

Knuffel voor jou.

Beatrix Kinderziekenhuis

Het Beatrix Kinderziekenhuis is de kinderafdeling van het UMCG. De kinderen die in het Beatrix Kinderziekenhuis moeten verblijven, zijn hier vaak hele dagen. Voor deze kinderen is het dan niet mogelijk om thuis te zijn, in hun vertrouwde omgeving, waar ze kunnen spelen met hun vriendjes en vriendinnetjes. Het BKZ zet zich in om voor deze kinderen een vertrouwde omgeving te creëren waar zij vrolijk zichzelf kunnen zijn.

Alle opbrengsten van deze dag zullen worden gedoneerd aan de stichting Vrienden van het Beatrix Kinderziekenhuis.

Kijk voor meer informatie en aanmelden voor deze dag  hier.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden