Het hardloopevenement The Walkthrough verplaatst

Foto: organisatie The Walkthrough

Het hardloopevenement The Walkthrough, waarbij de deelnemers dwars door en langs Groningse gebouwen rennen en gepland stond voor zondag 20 september, is verplaatst naar juni 2016.

Het evenement is verplaatst, nadat de organisatie een gesprek heeft gehad met het internationale congres Building the Future of Health, dat volgend jaar in Groningen wordt georganiseerd.

Het thema van het congres komt erg overeen met de elementen van The Walkthrough: “gebouwen, healthy ageing en sporten, meldt de organisatie.”

Stichting The Walkthrough gaat samenwerken met de organisatie van het congres. The Walkthrough wordt één van de thematische activiteiten rondom het congres van 1 tot en met 4 juni 2016.

Door de verplaatsing komen er nog meer deelnemers, muziek en kunst aan de route en wordt het een spectaculair evenement. Ook is er nog meer voorbereidingstijd als bijkomend voordeel door de verplaatsing, volgens Stichting The Walkthrough.

De inschrijving voor 20 september 2015 is en blijft geldig voor de editie begin juni 2016. Wie zich heeft ingeschreven hoeft zich niet opnieuw aan te melden. Geld terug is ook een optie.

Voor meer informatie: [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden