Noorderpoort organiseert innovatieve onderwijsconferentie

Foto: Noorderpoort

Noorderpoort organiseert vandaag, dinsdag 10 oktober de Noorderpoort Onderwijsconferentie in MartiniPlaza Groningen.

Docenten en stafmedewerkers van Noorderpoort hebben gezamenlijk voor een aanbod van maar liefst vijftig workshops gezorgd.

Grote namen uit de Onderwijswereld

De Noorderpoort Onderwijsconferentie wordt elke twee jaar georganiseerd. Het thema van deze conferentie is Wendbaar Vakmanschap. Hiermee speelt het ROC in op de onderwijswereld die voortdurend in beweging is.

Naast het uitgebreide aanbod in workshops, komen er ook een aantal grote namen uit de nationale onderwijswereld naar de conferentie in MartiniPlaza. Zo spreekt ondernemer Peter Ros over de impact van digitalisering en over de snelheid waarmee technologie zich ontwikkelt.

Verder komt onder andere Rini Romme, beleidsadviseur van de MBO Raad, langs om de Noorderpoorters te vertellen over een leven lang leren en enthousiaste afgevaardigden van Mr. Chadd geven een inspiratiesessie over de unieke huiswerkapp, dat als eerste ter wereld een online leerplatform biedt voor scholieren en studenten.

Inspireren en kennis delen

Tijdens de werkconferentie gaat het om elkaar ontmoeten, elkaar inspireren en om het delen van kennis. Hierbij kun je denken aan innovaties die toepasbaar zijn op het gehele mbo, excellentietrajecten die gericht zijn op talentontwikkeling bij studenten én docenten en aan duurzame ontwikkelingen in de techniek.

Speciale Noorderpoortapp

Het volledige programma van de Noorderpoort Onderwijsconferentie is beschikbaar gesteld in de unieke Noorderpoortapp. Zo hebben alle bezoekers van de conferentie de hele dag het programma tot hun beschikking, én kunnen zij zich in de aanloop naar de conferentie ook extra goed voorbereiden op het brede aanbod.

Deze app is gratis te downloaden voor de besturingssystemen van Android, iOS en Windows.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden