Last Minute studiekeuze-event Noorderpoort aanstaande donderdag

Foto: De Redactie

Noorderpoort houdt aanstaande donderdag 16 juni een last minute studiekeuze-event voor late beslissers. Alle Noorderpoort-opleidingen zijn aanwezig op één locatie, aan de Bornholmstraat 31 in Groningen.

Studiekiezers kunnen donderdag van 16.00 uur tot 19.00 uur terecht om zich te oriënteren op een opleiding bij Noorderpoort en om hun laatste (hulp)vragen te stellen. Aanmelden kan via noorderpoort.nl/lastminute.

De landelijke aanmelddatum was 1 mei (toegangsrecht), maar toch komt het soms voor dat de studiekiezer nog geen keuze heeft gemaakt. Bijvoorbeeld omdat er een overstap vanuit de havo naar het mbo wordt overwogen, iemand is uitgeloot bij een opleiding van eerste keuze, of er nog te veel twijfel is welke opleiding het beste past.

Daarom organiseert Noorderpoort het Last Minute Event aan de Bornholmstraat 31 in Groningen. Alle opleidingen vanuit de verschillende sectoren presenteren zich en docenten en studenten zijn aanwezig om meer te vertellen hoe het is om een opleiding te volgen bij Noorderpoort.

Aanmelden voor een opleiding

Het is voor studiekiezers ook mogelijk – als ze hun studiekeuze hebben gemaakt – om zich op 16 juni direct aan te melden bij een opleiding. Het is dan nodig om DigiD en BSN-nummer mee te nemen.

Aanmelden voor het event kan via noorderpoort.nl/lastminute

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen