Groninger Museum en Forum Groningen opnieuw gesloten

Foto: Archief De Redactie

Door de aanscherping van de coronamaatregelen moeten het Groninger Museum en Forum Groningen voor de tweede keer dit jaar hun deuren sluiten.

Het Groninger Museum is tot en met 19 november gesloten. Of het museum weer opent op 20 november is nog niet zeker. ‘We hopen je snel weer te mogen ontvangen’, aldus het Groninger museum.

De opening van de internationale tentoonstelling The Rolling Stones-Unzipped is uitgesteld, meldt het museum. Mensen die al tickets gekocht hebben voor de expositie krijgen het bedrag teruggestort. Kijk voor meer informatie: groningermuseum.nl

Forum Groningen

Bij Forum Groningen blijft de begane grond open voor de VVV, het afhalen van koffie en een beperkte bibliotheekfunctie. Het blijft wel mogelijk boeken op te halen en terug te brengen. ‘In de tussentijd kijken wij uit naar het einde van het jaar met een nieuwe Newsnight en (hopelijk) publiek!’, aldus het Forum.

Ook theaters en bioscopen moeten hun deuren twee weken lang sluiten. Buurthuizen en bibliotheken mogen wel openblijven voor georganiseerde activiteiten, zoals huiswerkbegeleiding en “georganiseerd en besloten” dagbesteding voor kwetsbare personen. Ook mogen bij bibliotheken boeken worden afgehaald.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden