De Smaak van het Noorden nieuwe exploitant Puddingfabriek

Foto: Jan Buurma

De Smaak van het Noorden is de nieuwe exploitant van evenementenlocatie De Puddingfabriek. Deze maand geeft het cateringbedrijf uit Groningen het pand aan de Viaductstraat een flinke opfrisbeurt, waarbij de bijzondere geschiedenis van het gebouw weer beter zichtbaar zal worden.

Cateraar De Smaak van het Noorden heeft per 1 augustus de exploitatie van evenementenlocatie De Puddingfabriek in de stad overgenomen. “We waren al een tijdje op zoek naar een eigen locatie, omdat dat voor een cateraar gewoon veel voordelen heeft”, licht Sascha Bouwknegt, oprichtster van De Smaak toe in een persbericht.

“Naast een aantal praktische eisen moest het echter ook een gebouw zijn dat bij ons past qua karakter en uitstraling. De Puddingfabriek past perfect in het plaatje. Bovendien kennen we de mogelijkheden van het gebouw goed, omdat we hier al jarenlang regelmatig de catering verzorgen. Dus toen deze kans zich voordeed, hoefden we niet lang na te denken.”

De Puddingfabriek wordt een zelfstandig bedrijf binnen De Smaak van het Noorden. “Peter Kooistra, de nieuwe locatiemanager, is mede-eigenaar, en zal dus ook echt als ondernemer in de zaak staan. Hij runt de tent”, aldus Bouwknegts compagnon Gijs Raat. “De Smaak staat daarbij garant voor de kwaliteit, creativiteit en persoonlijke aandacht die de mensen inmiddels van ons gewend zijn.”

Geschiedenis van de Puddingfabriek

De Puddingfabriek heeft de afgelopen maand een grondige opfrisbeurt gekregen. De geschiedenis van het pand komt meer tot uitdrukking en er wordt weer aandacht geschonken aan de traditionele Pudding, onder meer door een aantal bijzondere afbeeldingen van Arnoud van Albeda.

De Smaak van het Noorden presenteert maandag 26 augustus de nieuwe plannen voor een beperkt gezelschap in verband met de COVID-19 regels.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden