Nieuwe column schrijfster stelt zich voor

Esther de Boer.
Esther de Boer.
Foto: LS Fotografie

Dit is toch best asociaal van mij. Ik heb de afgelopen tijd drie columns geschreven voor Groningen.Nieuws.nl, maar mezelf nog niet eens voorgesteld.

Hopelijk kan ik het nog goed maken.

Hoi! Ik ben Esther, ook wel Es, Essie, G.I. Esther en mijn vader noemt mij Sterretje. Ik ben dol op winnen en controle hebben. Je kunt mij wakker maken voor chocolade, een Thaise gele curry en een voorverpakte krentenbol met kaas. Oh ja, het liefst in die volgorde. Je hoeft mij echt niet wakker te maken voor sushi, Formule 1 en chips.

Ik houd van sporten, muziek maken en spelletjes (zolang ik win). Ik heb een hekel aan verliezen (goh), ongevraagde tips en liefdesverdriet. Verder ben ik extravert, vegetariër, linkshandig, niet-roker, de middelste van drie meisjes en een avondmens. Ik drink geen alcohol en er bestaat een kans dat de omtrek van mijn aangespannen bicep groter is dan die van jou.

Haak je al af? Swipe naar links.
Je geeft het een kans, of je hebt zelfs interesse? Lees gerust verder.

Het wordt nog heftiger.
Ik heb absoluut geen kinderwens. Ik vind kinderen erg lief, zolang ik ze na een speeluurtje weer terug kan geven aan de rechtmatige eigenaar. Uiteraard het liefst met een volle luier.

Van de vijf liefdestalen gaat mijn voorkeur uit naar positieve woorden en lichamelijk contact. En ik heb een nog grotere voorkeur voor mannen die zittend plassen. Ik ben voor een gemiddelde Nederlandse vrouw behoorlijk klein, ik ben 162 cm en ik ben bang voor de dood. Plassen onder de douche vind ik wel oké. Shoppen is bij mij altijd functioneel. Liedjes schrijven en poolen vind ik erg leuk. En als ik later groot ben, wil ik op mijn 55e met pensioen.

Hm, nu wordt het een beetje een onsamenhangend verhaal, haal er maar uit wat voor jou belangrijk is.

Het volgende wat ik ga schrijven heb ik nog nooit aan iemand vertelt. Ik speel Pac-Man op de fiets en tijdens het rennen. Ik ben zoals je ondertussen weet dol op winnen, dus ik maak overal een spel van. Als ik ren of fiets doe ik alsof de mensen die ook rennen of fietsen de vier spookjes Blinky, Pinky, Inky en Clyde zijn. Die ik (na het pakken van de grotere bol) versla door ze in te halen. En het liefst inclusief alle hysterische geluiden.

Wat je verder zeker nog moet weten. Ik ben een veteraan (ex-militair), ik ben heel creatief, ik verf mijn haar kastanjebruin omdat ik (denk ik) al helemaal grijs ben op mijn 34e, ik ben heel eerlijk en oprecht, komende januari bestaat mijn bedrijf al 10 jaar en de periode waar ik elk jaar het meest naar uitkijk is Noorderzon, voor de sfeer en de podiumkunst.

De komende tijd ga ik columns schrijven over voeding en mindset. Mocht je graag meer willen weten over een ander bovenstaand onderwerp, dan wil ik daar met alle plezier ook over schrijven.

Heb je een tip? Het is gevraagd, dus grijp je kans!

Niet afgehaakt?
Je wilt mij zelfs een superlike geven? Swipe naar rechts.

Esther de Boer.

Lees ook

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen