Knutselen en spelen in de herfstvakantie bij VRIJDAG

Foto: Mariska de Groot

In de herfstvakantie niet te vervelen kan geknutseld en gespeeld worden bij VRIJDAG. Kinderen kunnen een dag of meerdere dagen naar de Vrije Inloop komen bij VRIJDAG, het huis van de amateurkunst voor Groningen.

Op dinsdag 22, woensdag 23 en donderdag 24 oktober van 13.30 uur tot 16.30 uur kunnen kinderen tussen de 4 en 12 jaar kennismaken met theater, muziek en beeldende kunst. Elke dag gebeurt er iets anders met papier, bouwmaterialen, verf, muziek en theater. Iedere dag kan aan meerdere activiteiten meegedaan worden.

“In de herfstvakantie gaan we zelf een stad maken. Wat zie jij altijd als je door de stad loopt? Huizen, torens of misschien een fontein? Wie kom je onderweg tegen, om de hoek of op het plein? En hoor jij ook wat er daar gebeurt? Aan het einde van elke middag presenteren we de route, plattegrond, geluiden of de belevenissen uit de stad. Ouders zijn hierbij welkom!”, aldus Mieke Fokkinga, programmeur Beeldende kunst bij VRIJDAG.

Gratis met Stadjerpas

De Vrije Inloop kost in de herfstvakantie 12 euro per dag. VRIJDAG werkt bij de Vrije Inloop doorgaans met een strippenkaart, maar in de vakantie bieden we meer activiteiten. Je kunt de strippenkaart dan wel gebruiken maar betaalt bij. Met een Stadjerspas is deelname gratis.

Aanmelden of reserveren is niet nodig. Locatie: VRIJDAG, Walstraat 34 in Groningen.

Vrije Inloop bij VRIJDAG

VRIJDAG houdt normaal gesproken elke woensdagmiddag Vrije Inloop en biedt altijd drie verschillende activiteiten aan: twee beeldende activiteiten en de ene week een muziek- en de andere week een theateractiviteit. Kijk voor meer informatie op bijvrijdag.nl/vrije-inloop.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden