Inloopbijeenkomst over inrichting P + R Hoogkerk fase 2

Foto: Google Maps

Dinsdag 21 maart organiseert de gemeente Groningen een inloopbijeenkomst over de aanleg van 400 parkeerplaatsen aanleggen bij Hoogkerk.

Er is behoefte aan extra parkeercapaciteit als dit jaar het project ‘Aanpak ring Zuid’ van start gaat. Om dit te realiseren worden worden ongeveer 400 parkeerplaatsen aangelegd naast het huidige P + R terrein Hoogkerk en het parkeerterrein van het nieuwe Van der Valk hotel.

Informatie

De inloopbijeenkomst vindt plaats om te informeren over de uitwerking van het plan, de aanleg van het parkeerterrein en hoe het parkeerterrein eruit komt te zien. Ook wanneer de uitvoeringsplanning is en hoe overlast wordt voorkomen.

Medewerkers van Plegt-Vos en collega’s van de gemeente Groningen zijn aanwezig om omwonenden en andere belanghebbenden te informeren. Er is volop gelegenheid om vragen te stellen en opmerkingen te maken. Tijdens deze bijeenkomst krijgen de bezoekers informatie over de aanleg van het parkeerterrein en hoe het parkeerterrein eruit komt te zien. Verder is er informatie wanneer de uitvoering is en hoe overlast wordt voorkomen.

De inloopbijeenkomst vindt plaats tussen 19.30 uur en 21.00 uur in het Van der Valk hotel aan de Borchsingel 53 in Eelderwolde (bij de P + R locatie).

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden