Twee inloopbijeenkomsten over toekomst van sportcentrum en recreatiegebied Kardinge

Toekomstimpressie Kardinge uit het bidbook.
Toekomstimpressie Kardinge uit het bidbook.
Foto: via Gemeente Groningen

De gemeente organiseert op dinsdag 31 januari en dinsdag 7 februari twee inloopbijeenkomsten over de toekomst van sportcentrum en recreatiegebied Kardinge.

Deze bijeenkomsten zijn een vervolg op de informatiebijeenkomsten die in juni 2022 plaatsvonden, meldt de gemeente. Tijdens de bijeenkomsten kunnen belangstellenden informatie opdoen, in gesprek gaan met betrokken medewerkers en een reactie geven.

De inhoud is voor beide bijeenkomsten gelijk. De gemeente werkt aan plannen voor een nieuw Kardinge waarin vitaliteit centraal staat. Ook het huidige natuurgebied blijft bestaan en wordt versterkt. In deze informatiefolder en op de webpagina gebiedsvisie Kardinge is de laatste informatie over de toekomst van Kardinge te vinden.

Aanmelden is niet nodig. Belangstellenden kunnen binnenlopen tussen 17.30 uur en 21.00 uur in de Hangout van Sportcentrum Kardinge. Bij binnenkomst in Sportcentrum Kardinge zijn er aanwijzingsborden die naar de Hangout leiden.

“Omwonenden, ondernemers, bezoekers en gebruikers van Kardinge nodigen we van harte uit om langs te komen”, aldus de gemeente.

Lees ook: Nieuwe toekomstvisie voor recreatiegebied Kardinge; ontwikkeling tot Vitaliteitscampus Kardinge

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen