Uittips voor zaterdag 14 november

Foto: CC BY-SA 3.0 / Wikipedia Commons/ Wutsje

Deze zaterdag is de Ommelander Streekmarkt met lokale producten te bezoeken, kunnen we naar het Circus of muziek beluisteren en dansen.

De Ommelander Markt
Deze dag kunnen bezoekers kennis maken met lokaal voedsel geproduceerd door boeren en ondernemers uit de regio. Kijken, proeven en kopen is allemaal mogelijk tijdens de Ommelander Markt van 10.00 uur tot 16.00 uur op het Harmonieplein.

Circus Renz Berlin
Circus Renz Berlin staat met de Europatour 2015 op het Suikerunieterrein. Een vernieuwd programma en daverende voorstellingen zijn vandaag te zien om 15.00 uur en 19.00 uur.

Rommelmarkt bij ’t Vinkhuys
Van 13.00 uur tot 16.00 uur is de jaarlijkse rommelmarkt voor jong en oud bij ’t Vinkhuys in Vinkhuizen georganiseerd door bewonersorganisatie Buurt Zes. Voor meer informatie: vinkhuys.nl.

Focus op Vocaal in de Der Aa-kerk
Optredens van zeven koren treden op tijdens Focus op Vocaal georganiseerd door KCZB-Regio Noord. Het is een korenmanifestatie voor gemengde koren, vrouwen- en mannenkoren waar een wedstrijdelement in zit, meldt Bijzondere Locaties Groningen. De aanvang is om 19.00 uur.

Latin Dance Night in de Oosterpoort
Een spetterend dansfeest waarbij alles draait om zonnige muziek, dansen en genieten. De aanvang is om 20.00 uur. Voor het hele programma: oosterpoort.nl.

World Cup Junioren Schaatsen in Kardinge
Vanaf 10.00 uur kan gekeken worden bij de World Cup Junioren in Kardinge.
Voor meer informatie: schaatsen.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden