Samen de kerst inluiden in Groningen en Winsum

Kerstshow Groningen en Winsum.
Foto: Mariska Pronk

ADDANCE & MARISKA AMY presenteren samen een avond met dans, live muziek en een grote dosis entertainment helemaal in het teken van kerst.

Het VRIJDAG theater aan de Noorderbinnensingel in Groningen wordt vrijdag 20 december omgetoverd tot een winterwonderland en zaterdag 21 december vliegen de kerstmutsen door de Blauwe Schuit in Winsum.

Addance

Addance is Annie Danhof Dance. Ze begon haar danscarrière toen ze 5 jaar was met ballet. Met NIKEDEMOTEAM meervoudig Europees en Nederlands kampioen, meegedaan met het wereldkampioenschap in Orlando en diverse nationale en internationale optredens gedaan. Annie heeft veel les gegeven en choreo’s gemaakt in allerlei stijlen. Ook in deze kerstshow laat ze dit zien!

MARISKA AMY is Mariska Pronk, ook zij is begon al vroeg met dansen en zingen. Op dit moment studeert ze aan de MusicAllFactory in Tilburg, is ze de leadzangeres in de Iconic Dinnershow en speelt ze samen met andere dames een eigen geschreven humoristische voorstelling over “de vrouw van nu”.

Samen met de danseressen van ADDANCE en de heren van PLAN B maken we er een intieme kerstavond van. De avond zal gevuld zijn met dans en zang over het kerstfeest en familie. Zie bijgevoegde flyer voor meer informatie.

Wil je erbij zijn? Bestel je kaarten via [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden