Uittips zondag 23 augustus

Foto: CC BY-SA 3.0/ Wikipedia Commons/ Wutsje

Deze zondag zijn er leuke activiteiten van festivals tot doe-activiteiten voor het hele gezin.

 • Open huis Boerderijum
  Deze zondag organiseert het centrum voor Natuur en Duurzaamheideducatie (NDE) open huis in Boederijum in Groningen. Bezoekers kunnen knutselen, spelletjes doen en naar buiten gaan om beestjes te zoeken. De entree: gratis.
 • Noorderzon Festival
  De combinatie van een internationaal kunstenfestival, een groots zomerfeest in een vrij toegankelijk plantsoen. Ook deze dag biedt het festival muziek, comedy, theater, kunst en dans. Op Rotor; het festival voor jonge gasten zijn leuke doe-dingen, het Kleine Theater en nog meer leuke dingen te beleven.
  Voor meer informatie: noorderzon.nl.
 • Noorderlicht; Internationale Fotomanifestatie
  Van zondag 23 augustus tot en met zondag 11 oktober vindt de 22ste Noorderlicht Internationale Fotomanifestatie plaats in de Oude Suikerfabriek. Het thema is ‘DATA RUSH’: Ons digitale leven tegen het licht. Ongeveer 50 kunstenaars tonen in nieuw en bestaand werk het spanningsveld tussen digitale vrijheid en de strijd om onze data.

  Lees ook: 22ste Noorderlicht Internationale Fotomanifestatie in Oude Suikerfabriek

 • Oerrr Festival
  Deze zondag is er een Festival van OERRR in De Onlanden onder de rook van de stad Groningen. Het festival is op een leuk aangeklede feestterrein, dat omgetoverd is tot een plek waar je onder andere actief kan hutten bouwen, insectenhotels timmeren, vuur maken, schminken en nog veel meer. Voor het hele gezin zijn er leuke activiteiten. Het festival is tussen 11.00 en 16.00 uur bij De Onlanderij in Eelderwolde.
  Voor meer informatie: natuurmonumenten.nl/festival-van-oerrr-groningen
 • Hortus Festival in Haren
  Deze zondag biedt het Hortus Festival in Haren Schumann’s Nachtlied. Een theatraal concert met Vincent Bijlo.
  Het concert is om 14.15 uur.
  Voor meer informatie: Hortusfestival.nl
 • Braderie in Roden
  Op het evenemententerrein in Roden wordt deze dag van 11.00 uur tot 17.00 uur een gezellige braderie en vlomarkt georganiseerd. Ook is er een draaimolen voor de kinderen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden