Saxofoon masterclass door Allard Buwalda bij VRIJDAG

Foto: Team Communicatie Vrijdag

De internationale grootheid op saxofoon Allard Buwalda geeft donderdag 25 juni een masterclass bij VRIJDAG.

Leerlingen van saxofoondocenten Hans Bosch, Jan Schoemaker en Rita Wiersma spelen stukken waarna Buwalda telkens ingaat op de muzikale details. De spelers en het publiek krijgen opbouwende en nuttige tips over onder andere toon, ademhaling, timing en originaliteit. Buwalda is hoofdvakdocent saxofoon aan het Artez conservatorium. Zelf speelt en demonstreert hij ook tijdens de masterclas.

Allard Buwalda
Allard Buwalda is saxofonist bij Paul de Leeuw, De Kwis, The Voice of Holland, Idols, X-Factor en de Edwin Eversband. Ook werkte hij mee aan cd’s van nationale en internationale artiesten met z’n blazerssectie The Jayhorns, zoals Alain Clark, Marco Borsato, Krystl….

Hij maakte deel uit van onder meer AB-4, The Skymasters, The Beau Hunks, Cor Bakker-4 en het Jazzorchestra of the Concertgebouw als lead-alt/solist.

Buwalda is winnaar van de prestigieuze Pall Mall Swing Award en de Denon Swing Award. Voor meer informatie: www.allardbuwalda.nl

www.allardbuwalda.nl

Saxofoonles bij VRIJDAG
De saxofoondocenten Hans Bosch, Jan Schoemaker en Rita Wiersma zijn zelf ook allemaal uitvoerende musici naast hun docentschap bij VRIJDAG. Zij brengen met veel plezier hun kennis en kunde over aan hun leerlingen. Op bijvrijdag.nl staat meer informatie over hen en over saxofoonles.

De masterclass is gratis bij te wonen op donderdag 25 juni om 20.00 uur in de VRIJDAG Concertzaal aan de Sint Jansstraat 7 te Groningen. Maar Vol = Vol!

Voor meer informatie: www.bijvrijdag.nl.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden