Dag van de Bouw: Bouwterrein Groninger Forum geopend voor publiek

Bouwterrein Groninger Forum.
Foto: © Heinz Aebi

Groningen staat tijdens de Dag van de Bouw, zaterdag 20 mei in het teken van maken en bouwen. Het bouwterrein van het Groninger Forum achter de Grote Markt is deze dag geopend voor publiek.

Bouwterrein Groninger Forum

Aannemer BAM, de gemeente Groningen en het Groninger Forum hebben een speciale route uitgestippeld door en langs het in opbouw zijnde gebouw en de parkeergarage eronder. Het gebouw bereikt einde dit jaar het hoogste punt en wordt halverwege 2019 geopend.

De bouwplaats van het spectaculaire bouwwerk dat achter de Grote Markt verrijst is te bezichtigen tussen 10.00 uur en 16.00 uur voor publiek.

De ingang is via de Grote Markt Groningen. De toegang is gratis

Voor meer informatie: www.dagvandebouw.nl

Informatiecentrum

In het Informatiecentrum op de Grote Markt is tijdens De Dag van de Bouw doorlopend achtergrondinformatie te vinden over de bouw van het Groninger Forum. Ook is hier informatie te vinden over Aanpak Ring Zuid, de Binnenstad, Fietsstad 050, Meerstad en Groningen Bereikbaar. Voor meer informatie: www.groningenvernieuwt.nl

Het Informatiecentrum is 7 dagen per week open.

Maak Festival Groningen

Gelijktijdig met de Dag van de Bouw, organiseert het Groninger Forum op locatie Oude Boteringestraat 18 en in het Grand Theatre het Maak Festival.

Het Maak Festival is hét podium voor techniek, creativiteit en vindingrijkheid dat tweejaarlijks wordt georganiseerd door een aantal enthousiaste makers uit Groningen (stichting MF050) en het Groninger Forum.

Ook het ‘maken van het Groninger Forum’ komt aan de orde. Daarnaast kijk je je ogen uit bij de expositie en mag je ook nog eens luisteren naar de maker talks, meedoen met de workshops, overal aan zitten en zelf mooie dingen maken!

Lees ook: Maak Festival 2017 in Groninger Forum

Zaterdag 20 mei van 10.00 uur tot 17.00 uur in Groninger Forum (locatie Oude Boteringestraat 18) en Grand Theatre Groningen.

Programma en kaarten: www.maakfestival.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden