Opening Meikermis

Foto: Lisanne Buurma

Met ruim 60 spectaculaire attracties op de Vismarkt en de Grote Markt afgewisseld met de nostalgische attracties op de Ossenmarkt is de Meikermis vandaag 1 mei gestart.

Nieuwe kermismascotte

De feestelijke opening vindt plaats om 17.00 uur op het horecaplein op de kop van de Vismarkt. Wethouder Van Keulen opent traditiegetrouw samen met studentenvereniging Omlandia de kermis. Tijdens de opening zal de wethouder voor het eerst kennismaken met de nieuwe kermismascotte.

Beatrix Kinderziekenhuis

De kermismascotte bracht woensdagmiddag 10 mei om 15.00 uur een bezoek aan het Beatrix Kinderziekenhuis. De kermisbeer deelde daar kleine beertjes uit aan de kinderen voor wie het niet mogelijk is om de kermis te bezoeken, namens de organisatie van de Meikermis.

Acties

Tijdens de kermis zijn er speciale acties voor de bezoekers. Op Moederdag krijgen de moeders een kleine attentie, er is een opa en oma middag, op de zondag en woensdag worden kinderen gratis geschminkt, 11 mei is er een studentenavond. Ook is er een kleurplatenwedstrijd voor de jongste bezoekers en… er valt nog veel meer te beleven op de grootste kermis van het noorden.

Daarnaast heeft de warenmarkt ook een speciale actie in het leven geroepen, zo krijgen klanten bij elke besteding van 5 euro een kermiseuro die op de kermis in te leveren is.

Lees ook: Meikermis in Groningen

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen