Meikermis in Groningen

Foto: De Redactie

Nog één dag dan gaat de jaarlijkse Groninger Meikermis weer van start voor 11 dagen plezier voor jong en oud in de binnenstad van Groningen.

Sensationele attracties zijn te vinden op de Grote Markt, Vismarkt en de Ossenmarkt van donderdag 11 mei tot en met 21 mei.

Attracties

Onder meer de Break Dance, Spinning Coaster, Botsauto’s, Booster Maxxx, Projekt 1, X-Factory, Around the World en het grottste reuzenrad van Europa en nog veel meer is te vinden op de kermis.

Voor de kinderen zijn er ook tal van attracties van de bootjesmolens, een familieachtbaan en de Jungle Adventure Buggy’s.

En natuurlijk niet te vergeten, een lekkere oliebol of suikerspin, poffertjes of patat en nog veel meer.

Nostalgische kermis op de Ossenmarkt

Op de Ossenmarkt verrijst een complete nostalgische kermis. Een ouderwets podium zweefmolen, een mini reuzenrad, de bootjesmolen, de Cakewalk, de Calypso, het echte vermaak van vroegere tijden is er te vinden. Op deze kermis ontmoet het verleden het heden.

De ritprijzen zijn ook nostalgisch, want alle attracties kosten 1 euro per rit.

Moederdag, zondag 14 mei

Speciaal voor moederdag worden moeders speciaal van 13.00 uur tot 17.00 uur verwend op de Vismarkt en Ossenmarkt.
Moeders krijgen een leuke attentie en de kinderen kunnen zich gratis laten schminken.

Ook is er een Meet & Greet met de nieuwe kermisknuffel

Opa, Oma en kindermiddag

De kermis is plezier voor jong en oud, spannend en ontspannend tegelijk. Ook dit jaar is er weer de Opa, Oma en kindermiddag. Woensdag 17 mei van 13.00 uur tot 17.00 uur kunnen zij met hun kleinkinderen genieten van deze speciale middag.

De kleinkinderen kunnen gratis geschminkt worden en de grootouders kunnen een gratis kopje koffie drinken bij het Horecaplein op de Vismarkt en/of bij het cafe op de Ossenmarkt. De Groningse firma Knol’s koek zorgt voor een heerlijk plakje èchte Groninger Koek.

Maximale ritprijs en Kermiseuro

Op de Groninger Meikermis geldt een maximale ritprijs. Voor de Grote Markt en Vismarkt voor kinderattracties geldt maximaal 2 euro en voor het grootvermaak 2,50 euro. Ook is er de Kermiseuro, die vanaf vrijdag 6 mei op de warenmarkt in Groningen verkregen wordt bij besteding van 5 euro.

Voor meer informatie: kermisingroningen.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden